oder
    
   
Regist. Passwort Lost?

Latest Forum   
Kategorie: SoD Community
adidas gazelle og hombre 69789
Autor: Heddasmit - Last Post: fasetyday am 17.07.19 um 23:24 Uhr
Kategorie: SoD Community
Når unboxing denne adidas Ultraboost 21 0
Autor: shiomont - Last Post: shiomont am 17.07.19 um 14:41 Uhr
Kategorie: SoD Community
younger brother smile 0
Autor: ylq - Last Post: ylq am 17.07.19 um 09:55 Uhr
Kategorie: SoD Community
hey know what 0
Autor: ylq - Last Post: ylq am 17.07.19 um 09:55 Uhr
Kategorie: SoD Community
Inhalte zu aktualisieren 0
Autor: lasky1994 - Last Post: lasky1994 am 17.07.19 um 08:05 Uhr
Kategorie: SoD Community
andatory and useful for employee 0
Autor: yellowbaby520 - Last Post: yellowbaby520 am 17.07.19 um 07:58 Uhr
Kategorie: SoD Community
golden goose v star 0
Autor: goldengooseits - Last Post: goldengooseits am 17.07.19 um 07:52 Uhr
Kategorie: SoD Community
nnel said Ofo was confident in 0
Autor: yellowbaby520 - Last Post: yellowbaby520 am 17.07.19 um 07:43 Uhr
Kategorie: SoD Community
Diplomatico Diplomatico fornisce 0
Autor: lasky1994 - Last Post: lasky1994 am 17.07.19 um 07:19 Uhr
Kategorie: SoD Community
Golden Goose Slide 0
Autor: goldengooseits - Last Post: goldengooseits am 17.07.19 um 07:18 Uhr
Last News   
Danke für deine Spende!
Kate: donatordanke... | 02.01.2016
Danke für deine Spende!
Kate: donatordanke... | 04.08.2015
Danke für deine Spende!
Kate: donatordanke... | 29.07.2015
SoD Ark Survival Evolved Ser...
Kate: Ark Survival... | 04.07.2015
Epoch Wiki

official epoch page

Sons Facebook

Online
Infobox

SoD Arma 3 Epoch Altis:
85.131.241.87 : 2302

SoD Ark Survival Evolved:
85.131.252.199 : 27016

SoD Project Zomboid (whitelisted):
85.190.143.128 : 16261

SoD Minecraft vanilla (whitelisted):
85.25.93.133

SoD Teamspeak3 IP:
31.15.67.12

Server Spende
Forum » SoD Community » News » Kenny Clark Packers Jersey  

Kenny Clark Packers Jersey
rxz123
Routinier

User Pic

Posts: 1046
# 15.05.2019 - 10:21:18
    zitieren



Version: 8.0
Question: 1
An administrator needs to prevent users on all client systems from performing user-directed restores while ensuring they are able to view the contents of all previous backup images.
What should the administrator configure to accomplish this goal?

A. enable the Master Server Host Property - Browse timeframe for restores
B. enable the Master Server Host Property for clients listed in the Client Attribute - Allow browse
C. de-select the "Allow server file writes" parameter in the Host Properties of the Master Server
D. de-select the "Allow client restore" parameter in the Host Properties of the Master Server


Answer: D


Question: 2


Which parameter in NetBackup Management > Host Properties must be modified to change the logging level to 5 for in?


A. Master Servers > [master_server_name] > Logging > Global logging level
B. Clients > [client_name] > Logging > Global logging level
C. Master Servers > [master_server_name] > Logging > Enable robust logging
D. Clients > [client_name] > Logging > Enable robust logging


Answer: B


Question: 3


Where should the administrator set the parameter in the Host Properties to enable failed restore jobs to automatically retry on Client1?


A. Clients > Client1 > Universal Settings > Restore retries
B. Master Server > Client Attributes > Client1 > General > Restore retries
C. Clients > Client1 > Client Settings > Restore retries
D. Master Server > Client Attributes > Client1 > Restore retries


Answer: A


Question: 4


An administrator wants clients in a remote office to perform client-side deduplication instead of Media Server deduplication.
Where should the administrator set the parameter in the Host Properties to ensure client-side deduplication is performed?


A. Master Server > Client Attributes > client_hostname > General > Always use client-side deduplication
B. Clients > General > Always use client-side deduplication
C. Master Server > Client Attributes > General > Always use client-side deduplication
D. Clients > Deduplication > Always use client-side deduplication


Answer: A


Question: 5


An administrator wants to specify which networks or interfaces to use for outgoing NetBackup traffic from a selected host.
Which option under Master Server Host Properties should the administrator use to configure this?


A. Preferred Network
B. Port Ranges
C. Network Settings
D. Bandwidth


Answer: D


Question: 6


A NetBackup administrator configures a policy to perform file system backups of multiple client systems using the Allow multiple data streams feature. All other policy attributes are at default settings.
Which Master Server parameter must be configured to enable the backup jobs from a client to run concurrently?


A. Target storage unit: Maximum concurrent jobs
B. Global Attributes: Maximum jobs per client
C. Client Attributes: Maximum data streams
D. Target storage unit: Enable multiplexing


Answer: B


Question: 7
Weekly full backups run for clientA on master1 using a storage unit that belongs to media1. The administrator is required to retain clientA's full backups for a period of four months. When the administrator modifies the Full schedule J'Mon Moore Jersey , four months is missing from the selection list.
Where should the administrator add the four-month retention period under Host Properties?


A. Master Servers > master1 > Retention Periods
B. Clients > clientA > Global Attributes
C. Media Servers > media1 > Retention Periods
D. Master Servers > master1 > Global Attributes


Answer: A


Question: 8


An administrator took Media Server, mediaA Oren Burks Jersey , offline for maintenance and set up a new Media Server, mediaB Ty Montgomery Packers Jersey , with access to the previously backed up data. When restores are performed for data that was backed up by mediaA, the restores fail.
Which setting in the Host Properties must the administrator modify to allow successful restores?


A. From the Master Server Quinten Rollins Packers Jersey , run the bpimage command to change the name of the Media Server from mediaA to mediaB.
B. Verify both Media Servers are set up in the Media Server Host Properties > Restore Failover section.
C. In the BAR GUI, change the "Server to use for backup and restores" setting to MediaB.
D. Verify both Media Servers are set up in the Master Server Host Properties > Restore Failover section.


Answer: D


Question: 9


An administrator wants to use a client as the VMware backup host.
Where is the name of the VMware backup host entered in NetBackup?


A. Access Management > Virtual Machine Servers
B. Host Properties > Clients > VMware Access Hosts
C. Host Properties > Master Server > VMware Access Hosts
D. Media and Device Management > Credentials > Virtual Machine Servers


Answer: C


Question: 10


Which volume pool must be manually created in NetBackup?


A. NetBackup
B. DataStore
C. Scratch
D. CatalogBackup


Answer: C

Total Views: 84Word Count: 682See All articles From Author


BEIJING Kenny Clark Packers Jersey , Dec. 16 (Xinhua) -- A majority of Chinese bankers see risk control as their top priority, according to a survey by the China Banking Association (CBA) Vince Biegel Packers Jersey , released on Tuesday.


As growth slows, the banking sector has a better understanding of the need to prevent financial risk Jamaal Williams Packers Jersey , according to the "Chinese Bankers Survey Report 2014".


Among the 1,100 bank executives surveyed Montravius Adams Packers Jersey , 65.5 percent saw "boosting risk control capability" as the top priority in their strategies, compared to 42.4 percent in 2011.


Ba Shusong Josh Jones Packers Jersey , deputy head of the financial research institute at the State Council development research center, believes that risk awareness and ri. Cheap Jerseys Cheap Jerseys Cheap Jerseys Wholesale Cheap Jerseys Cheap NFL Jerseys From China Cheap College Jerseys From China Cheap Basketball Jerseys Wholesale Jerseys Cheap College Football Jerseys Wholesale Jerseys Free Shipping



{_boxes_teamspeak}